Sa željom da pomognemo svima koji žele da krenu u avanturu zvanu „sopstveni biznis“ pokrenuli smo portal Mojafirma.rs, na kojem će budući preduzetnici moći da saznaju sve što ih zanima o pokretanju i uspešnom vođenju firme u Srbiji.

Ovaj portal će predstavljati jedinstvenu bazu znanja o različitim temama vezanim za poslovanje u Srbiji. Stručni autori će redovno objavljivati tekstove kojima će se pokrivati sve bitne teme, od procesa osnivanja preduzeća, preko pravnih, poreskih i knjigovodstvenih osobenosti, pa sve do marketinga i saveta za vođenje sopstvenog preduzeća koja će davati uspešni preduzetnici.

Posetioci će sa portala moći da preuzmu i najvažnije dokumente, kao i pripremljene formulare, šablone ugovora, kalkulatore troškova, i mnoge druge korisne fajlove koji će im pomoći da ubrzaju dosadne administrativne poslove. Redovno će se objavljivati i vodiči, koji kroz niz koraka objašnjavaju najvažnije operacije u svakodnevnom funkcionisanju jedne firme u Srbiji.

Spisak korisnih sadržaja na portalu Mojafirma.rs biće upotpunjen intervjuima sa uspešnim preduzetnicima, od kojih ćete saznati kako su uspeli, šta im je za to bilo potrebno, i kako da mladi preduzetnici ne ponove iste greške kada krenu sa poslovanjem.