Nikola Lukić

Autor

Nikola Lukić je poslovni konsultant i osnivač i vlasnik preduzeća Nlconsultingteam iz Beograda.

Diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Poseduje više od dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama (Volvo, FAD, Lola) u zemlji i inostranstvu. Znanje je sticao u sektorima prodaje, posleprodaje i unapređenja poslovanja. Njegovu karijeru karakteriše intenzivan rad s velikim brojem klijenata, na prvom mestu kupaca i dobavljača.

Kao poslovni konsultant uključen je u različite projekte iz oblasti menadžmenta, analize i unapređenja poslovanja, organizacije, prodaje, ino-prodaje, reorganizacije kompanija, posleprodaje, nabavke, ljudskih resursa… Tokom višegodišnje saradnje s renomiranim domaćim i internacionalnim kompanijama ostvareni su zapaženi rezultati na unapređenju finansijskih i nefinansijskih parametra, i uspostavljeni su dobri i trajni poslovni odnosi.

Važan segment delovanja Nlconsultingteama je i poslovna edukacija menadžera i zaposlenih. Ocene s realizovanih otvorenih i inhouse seminara su visoke, zbog praktičnih uputstava, kvalitetnog materijala i dinamičnog načina izlaganja.

Nikola Lukić je i autor knjige „Penjanje uz liticu ‒ knjiga realne ekonomije“.