Miloš Maksimović

gostujući autor

Miloš Maksimović rođen je 1979. godine u Beogradu. Od malih nogu naučio je da privlači pažnju i hipnotiše sagovornike. Amaterski se bavio glumom pre srednje škole – IX Beogradske Gimnazije „Mihajlo Petrović Alas“. Diplomu iz komunikologije još nije stekao, ali je svestan i komunicira.

Kao „radnik – udarnik“ kalio se u KK Crvena Zvezda, Colliers International, Ambasadi Republike Koreje, Procredit Bank, CorD magazinu, Interexu i porodičnom preduzeću iz OOH sfere. 2007. godine staje pred kamere TV B92, i od onda ne odustaje od „slikanja“. U kraćim i dužim intervalima vodio: vremensku prognozu, centralne informativne emisije – Vesti, „Stanje Nacije“ i jutarnji radijski program „Dizanje“. Iskoristio „prelazni rok“ i prešao na TV Prva, gde je vodio „Tačno 9“, „Tačno 1“, „vesti u 18“, „Bingo“ i „Noćni Žurnal“.

Moderator ozbiljnih i manje ozbiljnih skupova, posebno ponosan na sporedne uloge u „Sunđer Bobu“ i „Pingvinima sa Madagaskara“, station voice radija „Play“, voice over u mnogim reklamama. Glas mu, hteli – ne hteli, čujete nekoliko puta dnevno. Autor, reditelj i roditelj YouTube serijala „Autologija“, zaljubljenik u vožnju i sve što se kreće. Vozio kombajn, ali i lokomotivu.