Milan Krunić

Gostujući autor

Rođen 1981. godine u Beogradu, gde živi i ponekad radi. Najviše na svetu voli da filozofira. Filmofil, gik i relativno duhovita persona. Kao mali je želeo da bude astronaut ali je odustao od toga kada je shvatio da Jugoslavija nema svemirski program, te se okrenuo manje naučnom a više fantastičnom zanimanju – arheologiji.

Shvativši da nikada ne bi ni pomislio da bude ni astronaut ni arheolog da kao mali nije gledao „Ratove zvezda“ i „Indijanu Džonsa“, počinje da se bavi filmskom kritikom. Napušta Arheologiju i upisuje novinarstvo, koje i završava. Nikada nije pokušao da studira FDU.

Trenutno piše za mesečni katalog Jugoslovenske kinoteke, a radove su mu objavljivali magazin Playboy i pregršt portala. Ponosni je vlasnik filmskog bloga „Celuloidna mržnja“.

Od supermoći poseduje neumenje bavljenja sportom, iako je sticajem bizarnih okolnosti, čitavog života okružen sportskim klubovima i savezima, od kojih je vodio tri. Saveza. Državna. Čak ima i izdatu monografiju rvačkog kluba. Jednom prilikom mu država umalo nije kupila helikopter.

Odaziva se uvek na Krunić, gotovo nikada na Milan.