POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Ivan Minić

Glavni i odgovorni urednik

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Prodao udeo u firmi investitorima iz Mađarske sa nepunih 23. godine i dobio…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Vitomir Ognjanović

Web razvoj

Rođen 3. januara 1982. godine, već par godina apsolvent Elektronskog fakulteta u Nišu i svakako Internet zavisnik. Osnivač i direktor Južnih Vesti, organizator Bizbuzz-a, direktor Simplicity d.o.o. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. U slobodno vreme boem mojakafana.com, a po nekima…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Vladimir Aleksić

Stručni saradnik

Istaknuti član Centra za razvoj interneta, organizacije koja je od 2003. godine angažovana na aktivnostima koje vode unapređenju domaćeg zakonodavstva i pravnog okvira u oblasti telekomunikacija, informacionog društva i Interneta. Direktor kompanije CRI Domains, jednog od pet najvećih ovlašćenih registara…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Žarko Ptiček

Pravo

Žarko Ptiček je rođen u Beogradu 1977. godine. Završio Prvu beogradsku gimnaziju i Pravni fakultet Univerziteta Union, član je Statutarne komisije RNIDS. Od 2000. do 2003. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu bio administrator studentske računarske mreže sa zadacima…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Marija Đorđić

Knjigovodstvo

Rođena je 1984. godine u Beogradu. Završila je X gimnaziju. Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirala je 2008. godine na smeru međunarodna ekonomija. Nakon nekoliko godina rada u spoljnotrgovinskom i IT sektoru, osniva Experta d.o.o, knjigovodstvenu agenciju koja uspešno…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Ina Borenović

Ljudski resursi i Menadžment

Ina je master psihologije, sa raznolikim iskustvom: od regrutacije i selekcije vojnog kadra, konsaltinga iz oblasti ljudskih resursa, pa sve do pisanja, predavanja, bavljenja psihologijom marketinga i preduzetništva. Sertifikovani je trener asertivnosti, sa završenim edukacijama iz grupne analize (osnovni nivo)…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Aleksandar Drenovac

Gostujući autor

Aleksandar je vodeći konsultant i trener u E2 Element konsultantskoj kompaniji. Kompanijama koje stvarno žele napredak pomaže da uspostave i unaprede organizaciju, razviju i unaprede sisteme upravljanja (procesima, projektima, kvalitetom, rizicima, promenama, performansama, obukom i razvojem), optimizuju poslovanje, unaprede timove…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Ivan Rečević

Preduzetnička priča, Prodaja i Menadžment

Menadžer i operativac marketing tehnologija (marketing technologist), vodi konsultantsku kuću Gaia Consulting od 2007.godine. Do kraja 2015-te vodio je sektor analitike i bio jedan od vlasnika digitalne marketing agencije Huge Media. Sa više od dve decenije iskustva u IT industriji,…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Nikola Lukić

Autor

Nikola Lukić je poslovni konsultant i osnivač i vlasnik preduzeća Nlconsultingteam iz Beograda. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Poseduje više od dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama (Volvo, FAD, Lola) u zemlji…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Selena Marković

Pravo

Selena Marković je rođena u Beogradu 1988. godine. Završila je gimnaziju “Hiljadu trista kaplara” u Ljigu i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu. U privrednom društvu Ptiček d.o.o. Beograd radi od početka 2015. godine. Angažovana je na izradi svih ugovora u…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Vladimir Cerić

Intervjui i prevodi

Već deceniju i po bavi se stvaranjem i uređivanjem sadržaja, i iza sebe ima preko 300 objavljenih članaka u štampanim i elektronskim medijima. Zahvaljujući specijalizaciji za IT i telekomunikacionu industriju imao je priliku da radi sa nekim od najvećih svetskih…… Saznaj više »

POGLEDAJ SVE TEKSTOVE OVOG AUTORA

Stefan Đaković

Fotografija

Rođen 1990. u Beogradu, profesionalnom fotografijom je počeo da se bavi 2008. godine, i do danas je uspešno sarađivao sa mnogim domaćim i svetskim kompanijama i brendovima, među kojima su Reebok, G-Shock, Mainstream, Home Center, Adidas, Shoestar, Telenor, Vip Mobile……. Saznaj više »